Anda Perlu Dapatkan Sekarang Royal Van Figos Pro MVP 6!

Pelbagai kasut kini mula berada di pasaran selepas sukan futsal sudah menjadi sukan yang menjadi kegemaran ramai sekarang. Walaupun banyak saingan di Malaysia, kasut jenama tempatan Figos terus memastikan mereka masih kekal di pasaran dengan mengeluarkan produk-produk sukan yang berkualiti terutama bagi sukan futsal.

Jenama yang mula mencipta nama dari tahun 2012 ini bakal membawa masuk kasut model baru yang bakal menjadi pilihan pemain futsal. Kasut yang dimaksudkan itu adalah Royal Van Figos Pro MVP 6 dan juga Figos MVP 6.

 

 

Bagi RVF Figos Pro MVP 6 ia hadir dengan 2 pilihan warna iaitu perak dan hitam manakala bagi Figos MVP 6 ada 4 pilihan warna perak, hitam, biru dan coklat.

Kepada yang risau akan kualiti kasut ini, jangan risau kami jamin model ini antara yang terbaik. Figos mengambil inisiatif untuk membuat penambahbaikan daripada model sebelum ini. Malam kasut ini juga telah menarik minat pemain-pemain di luar negara. Untuk makluman, produk Figos sebenarnya sudah menembusi pasaran 3 negara, Iran, Netherlands dan juga Indonesia. Malah mereka sudah melatik 2 pemain wanita kebangsaan Indonesia sebagai duta mereka.

Apa yang membuatkan kasut ini lain daripada yang lain adalah ia dihasilkan untuk memberi kepuasan kepada para pemain. Selain designnya yang menarik, lapisan luar ataupun kulit kasut ini dihasilkan menggunakkan supemicro-fiber. Figos menggunakan teknologi baru yang menjadikan kasut ini lebih ringan.

Selain itu, tapak kasut ini menggunakkan getah asli menjadikan kasut ini lebih flesksibel dan pergerakan kita bermain menjadi lebih lancar. Bahagian insole pula (tapak dalam kasut) Figos menggunakkan hexafoam. Ia lebih lembut dan selesa ketika anda menyarung kasut ini.

Jadi apa tunggu lagi cepat dapatkan kasut ini sekarang. Untuk info lanjut sila kunjungi laman FB Figos sekarang. https://www.facebook.com/figossportswear/

Start a Conversation