5 Sebab Barangan PIVO Pilihan Terbaik Anda

Trending Hari Ini

Share on:
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram

Produk terbaru keluaran PIVO telah dilancarkan baru-baru ini. Barangan ini merupakan sebuah beg pelbagai fungsi yang boleh digunakan. Ianya pasti memuaskan hati para pembeli dan peminat tegar barangan seperti ini.

Di sini, kami dapat kemukakan 5 sebab mengapa barangan bagpack PIVO ini perlu anda miliki.

1. Mampu Memuatkan Banyak Barang

Beg PIVO ini mampu memuatkan lebih daripada sepasang kasut futsal. Ia juga mampu memuatkan barangan yang berkaitan tempat tujuan anda. Contohnya, anda menggunakan beg PIVO tersebut ke gelanggang futsal. Pengisian beg tersebut semestinya kasut futsal dan barangan peribadi seperti handphone atau laptop serta barangan lain.

2. Mudah untuk Menggunakan Setiap Bahagian

Setiap bahagian yang dibuat, adalah untuk memudahkan kepada para pengguna. Oleh hal yang demikian, setiap ruang yang disediakan adalah mudah untuk anda meletakkan barang-barangan di setiap bahagian tersebut.

3. Kalis Air

Beg ini adalah kalis air. Boleh digunakan untuk aktiviti lasak. Jadi, anda tidak perlu risau tentang kehujanan ketika beraktiviti diluar/outdoor.

4. Lawa & Style

Reka bentuk yang menarik sudah pasti dapat memukau mata orang ramai. Selain daripada beg pelbagai guna ini, PIVO juga mengeluarkan produk sampingan iaitu topi PIVO dan jersi.

5. Pelbagai Kegunaan

Kegunaan beg ini adalah tidak terhad. Bukan sahaja boleh di bawa ke futsal, malah, ia juga boleh di bawa travel, hiking dan bersiar-siar.

Selain itu, PIVO juga mempunyai barangan lain iaitu topi snapback. Topi ini dicipta khas bagi memenuhi citarasa pengguna. Sulaman tulisan yang kemas serta jahitan lilitan yang sempurna menjadikan topi PIVO ini menjadi topi yang terbaik dalam kalangan yang terbaik.

Untuk makluman anda, musim ini PIVO kelihatan menaja pasukan LFK iaitu pasukan Kuala Lumpur. Tambahan pula, baru-baru ini PIVO bekerjasama dengan The Printing Dudes telah menghadiahkan barangan mereka iaitu jersi pasukan Kuala Lumpur musim ini dan topi snapback kepada insan yang bertuah iaitu Adik Iman.

 

Untuk makluman lebih lanjut tentang barangan PIVO, anda boleh terus hubungi mereka di instagram pivoofficial atau whatsapp di 0125689710.

Manakala, untuk dapatkan jersi pasukan Kuala Lumpur anda boleh terus hubungi mereka di instagram theprintingdudes atau whatsapp di 0195173217.

 

Artikel: Wan Shahilla Nur Quratulainnie

© Arena Futsal Malaysia – All Rights Reserved