10 Sebab Kenapa Anda Perlu Dengar & Tengok Video Klip Lagu 'Settle Dalam Court'.

Anda dah dengar lagu 'Settle Dalam Court' ? Satu inisiatif yang baik oleh Futsalista untuk memeriahkan lagi arena futsal di Malaysia. Cuba anda dengar dan hayati lirik dia, terbaik.  Lagu ini yang memasuki hari ke-11 sudah menerima tontonan lama YouTube sudah ditonton sebanyak 23 ribu kali. Cayalah.

Kenapa anda perlu dengar dan tonton video klip lagu ini. Di sini pengasas Futsalista, Izwan Azida kongsikan 10 sebab menarik untuk anda semua.

1. Lagu pembakar semangat sebelum berfutsal.

2. Ia menceritakan perjalanan sesebuah pasukan yang dulu hanya main di jalanan dan sekarang di pentas saingan.

3. Lagu SDC ini menunjukkan keunikkan jenama sukan futsal, Futsalista yang sentiasa come out dengan idea idea baru.

4. Lirik lagu SDC ini mengajak mereka yang tidak tahu apa apa tentang futsal atau masih belajar futsal, terus menyokong dan memajukan futsal. "Biar kaki bangku, duduk sorak kita".

5. Lirik lagu yang BEST, PADAT dan TEPAT.

6. Music Video SDC edited by Takeem Videography, merupakan videographer yang tengah power sekarang ni dan dah edit untuk beberapa video International.

7. Lagu SDC produced and lyric by Lawalah Familia, Malaysia Hip Hop. Dorang tidak asing lagi di scene Hip Hop Undergound dan telah menang beberapa award yang besar. 2 antara mereka semua pernah bekerjasama dengan DJ Fuzz, Mixology.

8. Lagu SDC akan jadi lagu Favourite untuk penggiat futsal tidak lama lagi.

9. Telah mendapat views di luar jangkaan, 22k views in a week di Youtube.

10. Ada sambungannya. Rahsia. Mungkin Wak Pivot akan menyanyi? Nantikan ya.